neděle 27. ledna 2013

Rekapitulace 26. a 27.1. + fotojídelníček






Zdravím děvčata :)

jak pak si užíváte víkend? Můj víkend byl přesný opak mého pracovního týdne. Nic nedělání a ráda bych řekla odpočívání, ale popravdě mě spíš unavuje nic nedělat. Ale byla jsem líná, pár věcí jsem udělala, ale bylo to takové to pomalé tempo. Přijela jsem domů a najednou tu na mě padla taková ta domácká nálada. Nevadí, odpočívat se také musí přeci! Jak to u mě vypadalo s jídlem a cvičením?



PLÁN NA VÍKEND

Jak jsem říkala, víkend bude takový pohodovější, takže jsem si jen napsala pár bodů, které jsem tak napůl plnila či neplnila :)




26.1. SOBOTA

JÍDLO
SN:


SV:


OB:
co se v tomto obědu skrývá? Fenykl !! Nikdy jsem ho neměla a celkem mi i zachutnal, dala jsem si ho na 5 g másla s mrkví, hráškem a tofu. Je trochu více aromatický, ale vykouzlilo to zajímavou chuť :)
 +
větší kostička čokolády

SV:
proteinová čokoládová tyčinka


VE:
brokolicové polévka s vajíčkem :) dala jsem si ještě půl hrníčku, mňam :)

celkem: 6809 KJ, B - 28 %, S - 42 %, T - 30 %

poznámka: asi bych měla spíše přidat na sacharidech

CVIČENÍ: 15 minut skákání + protažení + Ripped in 30 - week 2

zvládání chutí a nejezení mezi jídly: po té odpolední svačince mě chytly tedy velké chutě, ale naštěstí jsem se udržela a dala si jen tu tyčinku

psychická pohoda: nějaký smutek, ani nevim, příští týden budu mít narozky a přijde mi, že jediný, kdo si vzpomene kromě mých fb přátel :D je moje mamka, za což jsem ráda, ale stejně .. ani nemám chuť je slavit, vůbec, nejradši bych dělala, že je nemám :O


27.1. NEDĚLE

JÍDLO
SN:

SV:


a pak to přišlo, řekla bych, že dnes jsem měla takový volnější den, byla u nás taková rodinná sešlost a znáte to :O (ok, radši bych to neznala :D)
co jsem tak nějak mezi svačinou a večeří snědla: 
 - 3 kostičky čokolády
- trochu hroznového vína
- 4 nebo 5 bebe sušenek (v takovém tom rodinném balení)
- 3 1,5 cm tvarohového závinu
- káva
- takový pozdní oběd: vepřový ne tolik mastný řízek, brokolicová polévka s žitným chlebem jeden šnek (listové těsto zatočené a uvnitř sýr, šunka, .. tak takový jeden malý)


 VE:
 + 
půlka kuřecí tlačenky

poznámka: vím, že toho jídla bylo více, ale když tak nad tím přemýšlím, tak to bylo mezi 10 a 7 hodinou a poté jsem šla cvičit. Zrovna vzorový jídelníček to není a napsat to sem chce pro mě odvahu, ale nesmím si z toho dělat hlavu, prostě hezky dál pokračovat :)

CVIČENÍ:
Po dlouhé době jsem si řekla, že si zacvičím POP Pilates a holky musím říct, že to bylo super, protože začala točit nová videa, kde propojuje HIIT a PILATES, Cassey ho nazvala HIITilates :). Skvělý !! Já to odcvičila takto:

Zacvičte si to takto a dejte mi vědět, jak se vám to líbilo. Mě to tedy dalo dosti zabrat, ale strašně mě to bavilo :)

zvládání chutí a nejezení mezi jídly: dnešní den nebyla výhra :O

psychická pohoda: tak nějak pořád stejně, ale teď po cvičení se zase cítím pozitivně, nabitě a usměvavě, je to fajn :)



Jaký jste měly víkend vy? Napište mi nějaké vaše zážitky nebo jen jak jste jedly a co jste cvičily :)


Přeji hezký nedělní večer a ať se pěkně vyspíte do nového týdne :) 




















17 komentářů:

  1. Úžasný ten poslední obrázek! Jinak jídlo vypadá parádně a nic si z toho "přejezení" nedělej. Šla si to vycvičit a pokud tě to uklidní, já měla také takový menší fail ;) A jak se ti to HIITilates líbilo? Já o něm právě dost uvažuju, ale mám rozdělanou Jill 30Day Shred...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ani si z toho nic nedělám, možná mi je to líto, ale na druhou stranu jinak fakt makám a jedla jsem to tak pozvolně, ne najednou a bezduše ..
      HIITilates je vážně skvělý, asi jsou to teď pro mě nejoblíbenější videa, člověk u toho nevychladne jako jen u pilatesu (i když u Cassey nevychladnu moc nikdy :D) a úplně tě to neodrovná jako cvičit hodinu jen HIIT :).
      Ale zase je škoda teď narušovat tu Jill ..

      Vymazat
    2. Já ji dodělám (doufám, že co nejdřív) a pak budu improvizovat :D :D Vyzkouším tohle, zuzku light, marušku apod.. :)

      Vymazat
  2. Mně to teď vůbec nejde, ale vůbec... měla jsem pěknou krizi a pořád se necítím moc dobře. Snad s novým týdnem přijde i nové nadšená :-)

    Všechny fotečky vypadají krásně! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem to u tebe a okomentovala :) píšeš měla, takže minulost hodíme za hlavu a teď je před námi budoucnost, ta bude lepší :)

      Vymazat
  3. Moc se mi líbí tvůj salát na večeři, mnam! :)
    Je super, že si to takto zapisuje š a víš čeho kolik máš. Ale spíš jak na sacharidech bych přibrala na Bílkovinách, těch máš zatraceně málo! ;)

    Ona oslava nebo sjezd rodiny dokáží udělat pěknou paseku, co se jídla týče, viď?:D To znám! :D

    OdpovědětVymazat
  4. nevadí, stane se :)
    já taky měla brokolicovou polívku, ale místo vajíčka jsem si tam hodila zakys. smetanu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám radši ta starší, klidnější videa, ale musím řct že Cassie je super. Cvičím ji moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
  6. strasne dakujem za tip!prave cely tyzden hladam nejaky super pilates a toto mi extremne bodlo!!dakujeem!

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí nedělní snídaně:-)
    Já měla teda v sobotu narozky, ale oslavila jsem to upečením vlastního dortu, a pak jsem gruntovala koupelnu a záchod, vyluxovala barák a cvičila. Máma chtěla jít na oběd, ale vůbec se mi nechtělo. V neděli jsme šli s přítelem na takový kratší jednodenní výlet.
    Ty Hitilates videa jsem zatím nezkoušela, ale asi to zítra zkusím podle tvého pořadí. Jinak s Cassey cvičím některá kratší videa stále dokola, takže něco nového už by to chtělo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dodatečně přeji všechno nejlepšííí k narozkám :). Moje narozky budou vypadat asi nějak podobně :D, ale mě to ani nějak nevadí :).
      Určitě to zkus, musím podotknout, že tyhle videa byly hodně v planku a ke konci jsem dosti umírala, ale dobrá výzva :)

      Vymazat
    2. děkuji :o)
      já si kolem vánoc koupila boty na cvičení, ale koukám, že Cassey je nemá...ty jsi měla botky? nebo co spíše doporučuješ? mám v pokoji plovoucí podlahu, žádný koberec, tak ti nevím..

      Vymazat
    3. to jsem přesně řešila dříve, když Cassey doporučovala cvičit video HIITu a video Pilates, protože na HIIT je lepší mít boty a na Pilates být na boso. Já jsem boty neměla a nějak mi to nevadilo, ale jestli máš podlahu, tak bych si je radši vzala :)

      Vymazat
    4. Nebo jestli máš podložku na cvičení, tak cvičit na ní, ale mě třeba není pohodlné skákat na podložce :)

      Vymazat
    5. Tak nakonec jsem si boty vzala, ale dobrovolně se přiznám, že jsem už čtvrté video nedávala :-( některé cviky se mi ani nedařily provádět, tak jsem si pak ještě pustila 3. level shredu, kde jsem teda taky chcípala, ale alespon jsem nebyla tak krkolomná :D

      Vymazat
    6. Já se u toho čtvrtého videa klepala jak osika :D, vydržela jsem to, ale nechápu, jak sis mohla dát ještě ten shred, to bych úplně padla pak :D

      Vymazat

Okomentujte, každý komentář udělá radost :)