pondělí 15. října 2012

Výzva pro tento týden



Zdravím všechny při pondělním večeru :)

dneska bylo trochu (velké) odklonění od mého zdravého životního stylu. Začalo to tím, že mě po ránu zklamalo číslo na váze, které se nepohnulo, poté mi bylo špatně (jsem nějaká nachlazená) a když je mi špatně, tak nedokážu jíst moc hezky. Nevím, asi je mi sami sebe líto a chci si udělat radost nějakou sladkostí :D. No, ještě jsem do toho měla svátek, takže jsem nějakou tu sladkost dostala :D.

Dobrá, mám plus za cvičení, které jsem aspoň odpoledne zvládla. Člověk si řekne 20 minut HIITu, pohoda, ale věřím, že se zítra ani nehnu.

Minulý týden jsem si dala taky takový trochu volnější, proto se ručička nepohnula, ale dnešek to završil. A proto si dávám na tento týden VÝZVY:


  1. ŽÁDNÉ UŽDIBOVÁNÍ: největší problém, když povolím uzdu - podívat se, co je v lednici, ochutnávání při přípravě jídla, jedna mandlička mě nezabije a jejej ono jich je už 10 :D ... - KONEC, tento týden hezky pravidelnost :)
  2. SPLNIT CVIČEBNÍ PLÁN: těším se, jak to zvládnu
  3. VÍCE SE SOCIALIZOVAT: já se svojí povahou ráda sklouznu k samotářství a následnému nedobrému pocitu, kterého se chci zbavit, takže vyrážíme mezi lidi 
  4. DOPLNIT SI VŠE DO ŠKOLY: nežiji jen hubnutím a tohle je opravdu potřeba
  5. MÍT CELÝ TÝDEN HEZKY UKLIZENÝ POKOJ: až se stydím tenhle bod napsat, ale prostě mám ráda "svůj pořádek" :D

Teď když už to mám takhle hezky pohromadě bude se mi to plnit lépe. Jsem totiž typ, co si na všechno musí dělat seznamy, poznámky, body atd. Dělám si seznamy snad na všechno a pár lidí už si ze mě dělá srandu, ale kdo si rád neuspořádá svoje myšlenky? :)

Na konec tohoto článku musím dát jeden motivační obrázek, protože mě vážně nakopává a ten chtíč dosáhnout toho samého je vážně silný. Jdeme si pro svoje vysněné postavy !!


4 komentáře:

  1. Dodatečně všechno nej :-)

    Ať se ti daří své výzvy dodržovat a odměnou ať ti je o kousek menší číslo na váze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji za přání a podporu :) hodně si toho vážím :)

      Vymazat
  2. Doufám, že se ti plnění výzev daří. A jestli ne, tak šup šup do toho :-)
    www.justbeyourselfbypetra.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentujte, každý komentář udělá radost :)