neděle 28. října 2012

A je to tu zas ... chřipka !



Už toho mám dost, sotva ze sebe začnu mít radost, jak hezky cvičím a jím ukázkově, tak to přijde! Doteď zůstávala potichu v koutě a čekala na vhodnou příležitost, kdy na mě zaútočit. Neptá se mě, jestli jsem připravená, ale prostě se na mě vrhne! Chřipka! Nemoc! Rýma! Bolest hlavy! Škrábání a bolest v krku! .. A kam zmizela moje imunita? :O

Ano, od pátku nic nedělám. Ta nemoc by mi ani tolik nevadila, kdybych jenom tolik nežrala (nee nejedla, ale nežrala!!). Každý normální člověk při nemoci hubne, jen leží a nemá na nic chuť, což já prostě nechápu. Při nemoci mám jezecí pud, cítím se smutná, jdou na mě depky, připadám si ošklivá a že jsem nic nedokázala .. a jediné, co je v těchto těžkých chvílích se mnou je jídlo !! .. utěší mě, zahřeje mě, udělá se mi lépe, pohladí mi duši ..

Ehm, tohle byl ale motivační odstavec. Za to bych zasloužila odměnu :D.

Člověk při nemoci může přemýšlet, plánovat a dokoukat všechny seriály, na které nemá čas.. hahaaa. A copak jsem všechno dokoukala?

  • Once upon a time - tak tenhle seriál mě vážně polapil do sítí. Doporučuji všem, kdo mají rádi trochu toho tajemna, míhají se zde dva světy :)
  • Modern family - vtipná komedie, u které se zasmějete a nemusíte moc přemýšlet. Možná škoda, že jsem to dokoukala, většinou po těžkém dni stačilo pustit jeden díl na rozproudění a bylo, teď budu čekat na nové díly, smůlička !
  • Suburgatory - jop, na tohle jsem se začala dívat dnes a shlídla sérii a dva díly :D .. až se stydím, aleee jsem přeci nemocná ne? .. jinak pěkný seriálek, Jane Levy je mi hodně sympatická a baví mě :) ... trochu je tento seriál na způsob Awkward, který u mě vede, ale teda český název mi opravdu drásá srdce

A co nejvíce zabírá na chřípku? Česnečkaaaa ... mňamy, čerstvě uvařená :) 




Cha, dnešní článek byl o ničem, ale mě se ulevilo, hezky jsem se vypsala a dostala sílu na to jít dál, stačí jen trochu:  a jíst zdravě a vše bude zase ok. Důležité je se hlavně vyléčit, takhle by to šlo pořád dokola a to nechci. Chci být zdravá a nebýt pořád jen nemocná, to mě nebavíí. 


Hezký a zdravý nedělní večer :)


8 komentářů:

  1. TAk snad se brzy vyléčíš abys mohla cvičit! :) Na mě zatím chřipka nevlezla a to mám imunitu, co kecám, nemám! :D
    U mě je to tak, že když jsem nemocná, tak buď spím nebo hraju hry a na jídlo prostě nemyslím, je to u každého jinak! ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Závidím, já bych snědla i něco, co mi vůbec nechutná :D. Držím palce, ať seš zdravá a odoláváš nemocem, a také děkuji, už jsem zase na nohách, ale cvičení až příští týden ;)

      Vymazat
  2. Jojo, já taky když jsem nemocná, tak bych jen jedla :D Nechutenství neznám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nee, že bych ti to přála, ale aspoň v tom nejsem sama :D

      Vymazat
  3. tvoje imunita se někam schoovala.. hledej šmudlo!

    OdpovědětVymazat
  4. Mám to úplně stejné, když jsem nemocná pořád bych něco jedla.
    Jinak díky za typy na seriály, ani jeden neznám takže si je ráda pustím :)
    A česnečka? ..dřív bych řekla "fuj", ale poslední dobou mě hrozně chutná a navíc je zdravá!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem při nemoci jak vlk :D úplně jiný člověk se ve mně probudí :D. Na seriály určitě koukni, já si od nich teď dám na chvilku pokoj.
      Česnečka, mňaam, nejlepší pořádně silná. Já teda můžu jakoukoliv polévku, čím hustější, tím lepší :)

      Vymazat

Okomentujte, každý komentář udělá radost :)